Loading
18yearoldasians.com

Den hurtigste i teknologi og kundesupport
Højtuddannet Kundeservice

18yearoldasians.com består af en gruppe af agenter, som er klar til at besvare dine spørgsmål med det samme. Vi har et hold af agenter, der vil gøre dig mere end tilfreds med vores ydelser. Eventuelle spørgsmål, bekymringer eller problemer, du måtte have, har vi svaret lige ved vores fingerspidser.

Få forbindelse straks

18yearoldasians.com gør det at få fat i en agent nemt og hurtigt. Du kan sende os en email på [email protected]. Eller du kan selv besøge vores FAQ-side for at se, om vi allerede har besvaret din forespørgsel. Du kan ringe til os på +44-808-196-7960. For øjeblikkelig hjælp kan du bruge vores Live Chat Support.

Præcise og detaljerede løsninger

Vi mener på 18yearoldasians.com, at hver enkelt agent vil efterlade dig med følelsen af, at vi ikke kun har gjort vores bedste for at skaffe dig det svar, du havde brug for, men at vi behandler dig som en værdsat og tilfreds kunde.

Tekniske eksperter og kundeservice

18yearoldasians.com sender vores kundeservice-agenter og teknologieksperter til flere uddannelsesseminarer, hvor de stifter bekendtskab med de nyeste og hurtigste teknikker til at løse dine problemer, endda hurtigere end hvad vi gør i forvejen. Da verden ændrer sig så hurtigt, som det gør hver dag, ønsker vi at være på toppen af de nyeste og hurtigste løsninger.

VORES MISSION

Vores mission her på 18yearoldasians.com er at sørge for, at vi når ud til så mange kunder, som vi kan, for at give dem den hjælp, de har brug for. Vi har et omfattende træningsprogram, der involverer alle mulige scenarier, som du kan stå over for. Vi tilstræber at behage dig som ingen anden virksomhed.

VORES VISION

18yearoldasians.comvision er at have kunder over hele verden, og sørge for at de ikke har brug for nogen andre. Vi har været anerkendt som en af de bedste teknologi- og kundeservicevirksomheder inden for vores felt til dato.

Om os

De mest pålidelige agenter i virksomheden

18yearoldasians.com har det hurtigste og mest pålidelige team af kundeservice- og teknologieksperter. Vi kan løse eventuelle problemer, spørgsmål eller forespørgsler, du måtte have. Vi træner vores agenter aggressivt og omfattende. De bliver sendt til uddannelsesseminarer hvert år for at opgradere deres færdigheder og ekspertise. Vi har et call center, som er åbent 24/7 på [email protected].

Live Chat Support er også tilgængelig.

Ofte Stillede Spørgsmål

18yearoldasians.com - Vi vil gøre vores bedste for at gå ud over, hvad du forventer fra en kundeservicevirksomhed. Vi vil vise dig, at vi er de bedste. Vi vil altid give dig de svar, du leder efter på den korteste og hurtigste måde. Ingen kan lide at have bekymringer eller problemer, når de er online, og vi sigter på at forsikre dig om, at vi kan løse dette hurtigt, således at du kan komme tilbage til din normale rutine. Vi vil have det hele til at gå så glat for dig som muligt, og hvis du ikke kan finde det ønskede svar på vores FAQ-side, kan du enten sende os en email på [email protected] eller ringe til os på +44-808-196-7960.

Q: Jeg har spørgsmål vedrørende min opgradering. Hvad skal jeg gøre?

A: Velkommen til vores side: 18yearoldasians.com. Du er velkommen til at tjekke vores opgraderingside eller chatte med os live. Du kan også sende os en email på [email protected].

Q: Q: Vil andre brugere se mine personlige kontaktoplysninger?

A: Absolut ikke! Her på 18yearoldasians.com, er dine personlige oplysninger (kreditkort, adresse, email osv.) fortroligt. Ingen andre brugere vil nogensinde se disse oplysninger, og vi deler ikke dine oplysninger med tredjeparter.

Q: Vil i opkræve gennem mit kreditkort uden min tilladelse?

A: Vi vil aldrig opkræve ud din tilladelse. Når du tilmelder dig, har du mulighed for en automatisk fornyelse. Hvis du ikke vælger dette, vil dit kreditkort ikke blive opkrævet igen. Hvis du vælger denne indstilling, vil du blive opkrævet det konkrete beløb, der er fastsat af den pakke, du har købt. Ikke mere end det. Hvis du ønsker mere information om dette, er du velkommen til at bruge Live Chat Support, eller kontakte os på [email protected].

Q: Hvor meget koster det at have et medlemskab?

A: Her på 18yearoldasians.com, er hvert niveau af medlemskab et nyt beløb. Kontroller opgraderingssiderne for disse oplysninger, skriv til os på [email protected], eller brug Live Chat Support.

Q: Q: Jeg kan ikke logge på. Hvad skal jeg gøre?

A: Hvis dette er et spørgsmål om brugernavn/adgangskode, kan du sende os en hurtig email på [email protected] eller bruge Live Chat Support, og vi vil være glade for at hjælpe dig med dine oplysninger.

Q: Hvordan deaktiverer jeg mit abonnement?

A: Hvis du vil annullere dit abonnement, kan du kontakte os på [email protected] eller ringe til os på +44-808-196-7960 og vi vil være glade for at hjælpe dig med det. Afbestilling inden for prøveperioden er altid gratis.

Q: Hvordan finder jeg min fornyelses- eller slutdato?

A: For at finde ud af, om abonnementet er op til fornyelse, kan du sende os en mail på [email protected], og vi vil give dig oplysningerne med det samme.

Kontakt Os

Her på 18yearoldasians.com, vil vores agenter finde løsninger og skabe et fantastisk supportsystem for at sikre din tilfredshed på alle områder af kundeservice og teknologi. Vi er her for dig 24/7 for at finde en løsning til dine bekymringer, problemer eller forespørgsler. Send os en mail på [email protected] ring til os på +44-808-196-7960, eller brug Live Chat Support. 18yearoldasians.com har et hjælpsomt og venligt personale, som du har brug for, for at gøre din dag lettere og lysere.